ANTI-PREHLAD

by bratinov

IMG_1345

IMG_1363

IMG_1368

IMG_1385

IMG_1423

IMG_1440

 

Zima ima poleg romantične: sneg, idilična pokrajina, sedenje pred kaminom… tudi manj priljubljeno podmnožico: plundra, praskanje avta in prehlad. Nekateri se proti njemu borijo s pomočjo farmacevtskih pogruntavščin, drugi prisegajo na čaj z limono, tretji (najbolj modri) pa na slivovko, borovničke, viski in podobno iz te kategorije. Ker z nobenim od prej naštetih ni dobro pretiravati, smo v Bratinovih laboratorijih razvili poseben nov tip zdravila proti prehladu, ki vključuje vse potrebne učinkovine, obenem pa je popolnoma naravnega izvora.

V lahek penast biskvit je vmešan japonski zeleni matcha čaj za poživitev telesa. V vmesnih plasteh se skriva krema iz mascarponeja, medu in malo Cognac-a, ki poskrbi za antibakterijsko delovanje, ter rezine kumquata (Citrus japonica) - miniaturni citrus fantastičnega okusa, ki v originalu izhaja iz Azije, vendar se je dobro adaptiral tudi na našo mediteransko klimo. Ker je lupina zelo sladka in okusna, sredica pa rahlo kisla, jih je najbolje uživati kar cele, tako da se okus perfektno uravnoteži. Celotno kompozicijo zaključimo še z žlico medu in adijo prehlad.

O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte s svojim nutricistom. Ob prekomerni uporabi se lahko pojavi stranski učinek povečanja konfekcijske številke.

.